مصرف صبحگاهی نوشیدنی زنجبیل لیمو برای گوارش

پژوهشگران بر این باورند از آنجایی که زنجبیل و متابولیت های آن در دستگاه گوارش جمع می شوند، بسیاری از فواید آن بر روده متمرکز است.
زنجبیل یک محرک گوارشی است، به این معنی که موجب جریان شیره های گوارشی شده و روند گوارش غذا را بهبود می بخشد.
مطالعات نشان داده اند که زنجبیل تولید تریپسین و لیپاز پانکراسی، دو آنزیمی که به ترتیب در گوارش پروتئین و چربی نقش دارند را تحریک می کند. همچنین، یک مطالعه نشان داد که زنجبیل تحرک معده در شرکت کنندگان سالم را افزایش می دهد.
همچنین، زنجبیل تولید شیره های گوارشی مانند اسید هیدروکلریک از معده و صفرا از کبد و کیسه صفرا را تحریک می کند و از این طریق می تواند به بهبود شرایط گوارش کمک کند. این شرایط، زنجبیل را به یک مکمل مطلوب پس از مصرف یک وعده غذایی نسبتا بزرگ تبدیل می کند.
از نظر درمان اختلالات دستگاه گوارش، زنجبیل برای افرادی که دچار نفخ یا یبوست شده اند، مفید است. مطالعه ای که در نشریه the Journal of the Medical Association of Thailand منتشر شد، نشان داد که زنجبیل می تواند به آرامش روده طی شعله‌ور شدن سندرم روده تجریک پذیر کمک کند. مطالعات دیگر به نتایجی مشابه رسیده و مشخص شد که زنجبیل به تسکین سندرم روده تحریک پذیر در بیش از ۵۳/۳ درصد شرکت کنندگان کمک کرده است.

About Author