به گزارش ساقی آذربایجان، امیر حسین بهداد در جمع خبرنگاران گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تمام کشتارگاههای صنعتی و سنتی استان مجهز به سیستم پیش سرد بوده و گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد برای از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو ایجاد شده و گوشت به این نحو نگهداری میشود.
بهداد تاکید کرد: در سایه اقدامات بهداشتی و رعایت مردم خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.
پست های مرتبط
پروژه نجات «ماشینسازی» تبریز در هالهای از ابهام!
گسترش همکاریهای دانشگاهی بین ایران و ترکیه
ماهی یک بار یا سه ماه یک بار از بازار خرید کنند ببینند چه اتفاقی دارد می افتد!