پیشکسوت فوتبال ایران گفت: استقلال باید بازیکنانِ خارجی را به خدمت بگیرد که از نظر فنی در سطح بالایی قرار داشته و همچون دیاباته از همان هفتههای ابتدایی خودش را با تیم وفق دهد.
«محمد نوری» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: استقلال در فصل جدید باید به سالها ناکامی خود در لیگ برتر پایان داده و به مقامی دست پیدا کند که شایسته نام هواداران باشد.
وی افزود: سالهاست استقلال به خاطر ضعفهای مدیریتی و تفکراتی که در وزارت ورزش و جوانان حاکم بود نتوانست به موفقیت برسد، حالا با اتفاقات و تغییراتی که رخ داده به نظر میرسد این اشکالات برطرف شده است.
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: «مصطفی آجورلو» زمان زیادی نیست سکان مدیریت استقلال را بر عهده گرفته و باید به او زمان داد تا بتواند تفکرات مدیریتیش را پیاده کند.
وی گفت: فرهاد مجیدی استقلال را به سلیقه خود بسته و نفراتی را که میخواست به خدمت گرفته است، به طور حتم تفکرات او در این فصل می تواند آبیپوشان را به موفقیت برساند.
نوری تاکید کرد: استقلال در برخی پستها هنوز با کمبود بازیکن روبروست و باید تقویت شود. در پستهای هافبک نفوذی و مهاجم، آبیپوشان نیاز به بازیکن دارند.
پست های مرتبط
حاشیه عجیب برای بازیکن تیم ملی در ترکیه
خداوکیلی فوتبال دیدن با عادل فردوسیپور چیز دیگری است
کاملترین برنامه جام جهانی ۲۰۲۶ از افتتاحیه تا فینال/ روز، ساعت و ورزشگاه میزبان + جدول اصلی مسابقات