نشست شورای اندیشه ورز اقتصادی استان البرز با حضور استاندار البرز در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز برگزار شد.
به گزارش ساقی آذربایجان استاندار البرز و در دومین نشست شورای اندیشه ورز اقتصادی استان البرز گفت: درصدد هستیم که موانع استانی را با اهتمام ویژه ای حل کنیم و مشکلاتی که در ابعاد کلان کشور هستند را به مسئولان ملی انتقال دهیم.
مجتبی عبداللهی بهره گیری از خرد جمعی را راهکار اصلی برون رفت از مشکلات دانست و افزود: در این سلسله نشست ها مشکلات و موانع فعالان اقتصادی استان مورد بررسی تخصصی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: برای حل این موانع با حضور تولیدکنندگان، صنعتگران و تجار و مسئولان مربوطه چاره اندیشی می شود.
عبداللهی گفت: درصدد هستیم که موانع استانی را با اهتمام ویژه ای حل کنیم و مشکلاتی که در ابعاد کلان کشور هستند را به مسئولان ملی انتقال دهیم.
وی افزود: در کنار فعالان اقتصادی هستیم و این جلسات و بازدید ها تا زمانی که مشکلات حل شوند، ادامه خواهد داشت.
پست های مرتبط
مهاجرانی: اعتبار کالابرگ برای مهرماه افزایش مییابد
پیامک مالیاتی برای کاسبان و غیر کاسبان/ مودیان تا ۲۸ مهر فرصت دارند
عدم بازگشت ۸۳ میلیارد دلار به کشور؛ داراییهای گمشده کجاست؟!