دستگیری متهم کلاهبرداری ۴۰۰ میلیون دلاری در فرودگاه

سردار هادی شیرزاد رئیس پلیس بین‌الملل ناجا، اظهار کرد: براساس دستور مقامات قضائی، یکی دیگر از متهمان پرونده کلاهبرداری ۴۰۰ میلیون دلاری که به همراه ۱۵ نفر دیگر، با تشکیل شرکت‌های صوری متعدد با استفاده از جعل اسناد و ادعای فعالیت در زمینه واردات کالا تحت پیگرد قرار گرفت.
وی افزود: درپی تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهم به یکی از کشورهای منطقه متواری شده که پلیس بین‌الملل با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، علیه وی اعلان قرمز صادر و متعاقباً متهم را در کشور محل اختفا ردیابی و مورد شناسایی قرار داد.
رئیس پلیس بین‌الملل ناجا خاطرنشان کرد: هم زمان با پیگیری پرونده متهم از کشورهای محل تردد، اعلان قرمز صادره علیه وی به مراجع مختلف از جمله پلیس مهاجرت و گذرنامه ارسال شد تا در صورت همکاری نکردن کشورهای مورد نظر و هنگام تردد احتمالی، در مرزهای رسمی کشور بازداشت شود.
وی با اشاره به تلاش مأموران اینترپل تهران در ردیابی این متهم و انعکاس تحت تعقیب بودن وی به مرزهای ورودی کشور، گفت: با همکاری پلیس مهاجرت و گذرنامه، متهم هنگام ورود به کشور در یکی از فرودگاه‌های بین‌المللی کشور بازداشت و برای ادامه روند رسیدگی به پرونده، تحویل مراجع قضائی شد.

About Author