رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مازندران نصرالله بیگلری در تشریح این خبر، گفت: طی طرحی ویژه از سوی پلیس راهور استان مقرر شد تا وسائط نقلیه کشاورزی از قبیل تراکتور و کمباین همچون خودروها با شرایط ویژه دارای پلاک انتظامی شوند.
به گزارش ساقی آذربایجان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مازندران، تصریح کرد: این طرح به منظور ساماندهی وسائط نقلیه کشاورزی نظیر تراکتور و کمباین، اجرایی خواهد شد و از مزیت های این طرح سهولت در صدور کارت سوخت، برخورداری از هویت و سنددار شدن ماشین آلات کشاورزی و همچنین جلوگیری از سرقت این وسایل خواهد بود.
بیگلری افزود: مالک یا متصرف قانونی تجهیزات و وسایط نقلیه کشاورزی می بایستی با دریافت معرفی نامه از دهیاری ها و اداره جهاد کشاورزی شهرستان برای شماره گذاری و دریافت پلاک به مراکز پلاک سراسر استان مراجعه کنند.
وی همچنین اظهارکرد: متقاضیان می توانند همه روزه از ساعت ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک در شهرستان ها مراجعه کنند.
پست های مرتبط
سقوط مرگبار کابین آسانسور نیمه کاره در تبریز
جوانان نگران نباشند، آینده برای آنهاست
احیای ۵۳ واحد صنعتی راکد آذربایجان شرقی در سال جاری