رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از تأمین ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار، برای خرید تجهیزات آموزشی در بودجه سال جاری، خبر داد.
به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابطعمومی وزارت آموزش و پرورش، سیدجواد حسینی با بیان این که در دوران کرونا مدارس تعطیل شد؛ اما آموزش تعطیل نشد، افزود: در دوران شیوع کرونا، اطلس آموزشی با هدف ارائه شیوههای مختلف آموزشی، برای هر مدرسه تدوین شد و استفاده از فضای مجازی، ارائه درسنامه و آموزشهای تلویزیونی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ۷۲درصد از دانشآموزان سال گذشته از «بستر فضای مجازی» و «شبکه شاد»، آموزشها را پیگیری کردند و شبکه شاد اصلیترین رکن آموزش در ایام کرونا بود.
حسینی با بیان این که سال گذشته ۳ میلیون دانشآموز از دسترسی به «شبکه شاد» محروم بودند؛ گفت: پیگیری تأمین ۲ میلیون تبلت برای دانشآموزان کمبرخوردار ادامه دارد و استفاده از ظرفیت «۷۰۰هزار کامپیوتر مازاد در مدارس» و «حمایت های مالی خیرین» در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: در بودجه سال جاری نیز ۵۰۰میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات آموزشی، دیده شده است و تأمین یک میلیون تبلت نیز با استانداران تمامی استانها تفاهم شده است.
حسینی درباره تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش با وزارت ارتباطات، گفت: از طریق تفاهم با وزارت ارتباطات شهرها و روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت به اینترنت و شبکه اطلاعات متصل خواهند شد که تاکنون ۴۰هزار روستا از اینترنت بهرهمند شدهاند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان این که همه دانشآموزان استثنایی وسایل ارتباطی هوشمند دارند، تاکید کرد: سال گذشته به بیش از ۳۰هزار دانشآموز با نیازهای ویژه که وسایل هوشمند ارتباطی نداشتند، تبلت اهدا شد.
رویکرد بازگشایی تدریجی مدارس با حفظ سلامت دانش آموزان
وی با بیان این که شروع مهر امسال با آموزشهای مجازی خواهد بود، عنوان کرد: بهتدریج و بر اساس وضعیت هر مدرسه آموزشهای حضوری بهویژه در مدارس کمجمعیت و روستایی آغاز خواهد شد.
حسینی همچنین اظهار داشت: در حوزه آموزش و پرورش استثنایی نیز رویکرد بازگشایی تدریجی مدارس با حفظ سلامت دانشآموزان است و در این میان اقناعسازی والدین و دانشآموزان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: «شاد» مهمترین محور شروع مهر است و مانند سنوات گذشته مدارس و دانشآموزان از شاد استفاده خواهند کرد.
۱۲ نوع مناسب سازی شبکه شاد برای دانش آموزان استثنایی
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، تصریح کرد: تاکنون ۱۲نوع مناسبسازی برای استفاده دانشآموزان استثنایی از شاد انجام شده است و با رونمایی از نسخه جدید شاد مناسبسازیهای بیشتری نیز به این شبکه افزوده خواهد شد.
حسینی یکی از آسیبهای کرونا را بازماندگی از تحصیل دانشآموزان عنوان کرد و گفت: کرونا موجب شده تعدادی از دانشآموزان استثنایی از تحصیل بازبمانند و تمام تلاش این است که این دانشآموزان در سال تحصیل جدید به سپهر آموزشی برگردند.
پست های مرتبط
توزیع کارت شرکت در آزمون دکتری آغاز شد/۹۶ شهر میزبان داوطلبان دکتری
شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجوی دکتری در دانشگاه امیرکبیر اعلام شد
نتایج قرعهکشی بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان امروز اعلام میشود