لایحه شهرداری در خصوص اعمال مهلت تا آخر سال به شرکت تعاونی جهاد کشاورزی جهت تسویه مانده بدهی، تصویب شد.
لایحه شهرداری تبریز مبنی بر صدور مجوز با فرجه یک ماه برای تسویه مانده بدهی تعاونی مسکن شماره ۳ جهاد کشاورزی استان در راستای توافق نمه ای فی ما بین شهرداری منطقه ۵ و شرکت تعاونی مسکن شماره ۳ جهاد کشاورزی استان در یکصد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز بررسی و به تصویب رسید.
یعقوب هوشیار شهردار تبریز امروز در یکصد و هفتمین جلسه علنی در این خصوص توضیح داد: همانطور که مستحصرید برای درخواست شرکت تعاونی مبنی بر اعمال فرجه یک ماه برای تسویه بدهی مانده ،عملیات عمرانی شرکت را متوقف کردیم.
وی در ادامه سخنان خود ابراز کرد: این تعاونی خواستار مهلت یکساله بودند که ما گفتیم امکان ندارند و نهایتا یک ماه میتوانیم مهلت دهیم، اکثر اعضای این تعاونی ایثارگران هستند.
شهردار تبریز یادآور شد: ۲۳ درصد این محل سهم شهرداری است که پنجاه درصد آن را داده اند، ما یک ماه فرصت میدهیم که اینها تسویه حساب کنند در غیر این صورت در سال آینده با نرخ جدید محاسبه خواهد شد.
علی نوای باغبان، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در این خصوص اظهار کرد: این پرونده در سال ۹۳در ماده پنج تعیین تکلیف شده و زمین آن در اختیار شرکت تعاونی جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
وی در ادامه سخنانش بیان کرد: این محل حدودا ۱۵۶ هزار مترمربع بود که اکنون برخی به اتوبان و برخی به فصای سبز تبدیل شده است و نهایتا ۱۰۰ هزار مترمربع باقی مانده است، در نهایت طبق توافق نامه بین شهرداری و شرکت تعاونی جهاد کشاورزی که بر اساس آن، ۶۵ هزار مترمربع تبدیل به مسکونی شده، از این ۶۵ هزار مترمربع ۲۳ درصدش به شهرداری تعلق داده شده است.
نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: همینطور از ۱۵ هزار مترمربع تجاری ۲۳ درصد به شهرداری اختصاص مییابد، در سال ۹۹ هم مطابق قرارداد مقرر گردیده بود که سهم شهرداری تبدیل به معادل ریالی شده و در وجه شهرداری پرداخت شود.
نوای باغبان با بیان اینکه در قرارداد شش ماه فرصت پرداخت این مبلغ عنوان شده است، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ موضوع در شورای شهر مطرح شده و آنجا فرصت شش ماهه میدهند که سهم شهرداری از ۲۳ درصد تجاری به ۸۳ درصد تغییر یابد، ولی بعدها شرکت تعاونی بر علیه این مصوبه ادعاهایی مطرح کرده است.
وی با بیان اینکه در دادگاه بدوی تجدید نظر و دیوان حق را به شهرداری دادهاند، گفت: در مرداد ۱۴۰۱، ۳۱۷ میلیارد تومان مطالبه شهرداری از تعاونی است، تعاونی ۱۲۳ میلیارد تومان پرداخت کرده و ۱۹۷ میلیارد تومان باقی مانده است.
نائب رییس شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: پس از همه این موضوعات تعاونی نامه ای به شهرداری نوشته و پیشنهادی ارائه میدهد مبنی بر اینکه شرکت افرادی که به صورت کامل حق و حقوق شهرداری را پرداخت کردند، برای دریافت خدمات به شهرداری معرفی میشوند.
وی افزود: بند دوم نامه این است که افرادی که سهم شهرداری و حق و حقوق شرکت را پرداخت نکرده اند، برای تقسیط معرفی میشوند، تا اینجا درخواست شرکت تعاونی بود که اکنون شهرداری لایحهای مبنی بر اعمال فرجه یک ماهه برای پرداخت سهم شهرداری ارسال کرده است.
نوای باغبان در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: اکنون اگر تا یک ماه پرداخت نشود، باید قیمت گذاری توسط هیئت رسمی دادگستری صورت گرفته و بر اساس نرخ جدید بروزرسانی و تا پایان سال پرداخت شود.
فریدون بابایی اقدم، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص بیان کرد: دو سوالی که در این جا وجود دارد این است که ما مثلا با تعاونی بعثت فرهنگیان از جمله پرونده هایی بود که همچون
این پرونده بررسی می کردیم و می گفتیم که پرداختی هایشان صورت گیرد، در نهایت درصدی را از اعضای تعاونی پرداخت می کردند و مابقی هم می ماند، در شورای پنجم ما مجبور شدیم که کمک به آن تعاونی داشته باشیم تا مشکلاتش حل شود.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه مطرح کرد: در این موضوع هم خواهشمندیم همکاران حمایت های لازم را داشته باشند، پیشنهادم این است که اگر مقدور باشد حداقل آنهایی که در موعد مقرر به تعهدشان عمل کرده اند خدمات دهی شده و در لابلای آنها با تعاونی صحبت هایی شود.
بابایی اقدم در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: طبق صحبت هایی که با اعضای تعاونی داشتم ظاهرا این ها تمایل به ارائه چک ۶ ماهه دارند، خواهشمندیم همکاران تصمیماتی جهت رفع مشکل این عزیزان داشته باشند.
حجت الاسلام رسول برگی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در این خصوص اظهار کرد: عرضه سهم شهرداری چه زمانی عرضه شده! این موضوعی است که باید اعداد و ارقام آن به صورت عینی مشخص شود تا بدانیم چه موضوعاتی رخ داده است.
روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این رابطه بیان کرد: پیشنهادم این است از منظر حقوقی پیشنهاد تعاونی در کمیسیون تحقیق، نظارت و حقوقی بررسی شود تا موضوعات شفاف سازی شود.
گزارش فارس حاکی است، لایحه شهرداری تبریز مبنی بر صدور مجوز با فرجه یک ماه برای تسویه مانده بدهی تعاونی مسکن شماره ۳ جهاد کشاورزی استان در راستای توافق نامه ای فی ما بین شهرداری منطقه ۵ و شرکت تعاونی مسکن شماره ۳ جهاد کشاورزی استان تصویب و مقرر شد زمان این فرجه تا پایان سال باشد.
پست های مرتبط
ورودی هر شعبه حقوقی دادگستری آذربایجانشرقی ۲۵۰ پرونده است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی: تلاوت قرآن کریم، باید سرلوحه تربیت جوانان قرار گیرد
بخشنامه واردات تراکتورهای دست دوم، تیغ زیر گلوی تولید ملی