توفیقی که از آذربایجان سلب شد

اختصاصی ساقی آذربایجان/ محمد فرجپور باسمنجی

نویسنده ،روزنامه نگار ومدیر مسئول پایگاه خبری”تبریز امروز” در سن ۶۲ سالگی در بیمارستان امام رضا تبریز به رحمت ایزدی پیوست.
مهندس توفیق وحیدی آذر فرزند زنده یاد حاج حسن وحیدی آذر فعال اجتماعی واز فعالان شناسایی و ثبت جهانی وقف نامه ربع رشیدی در یونسکو و خلع يد بخشی از اراضی تصرف شده ربع رشیدی است. وی متولد سال ۱۳۴۳ در محله ششگلان تبریز و آشنا به زبان‌های ترکی آذربایجانی، ترکی استانبولی،انگلیسی و آلمانی بود . علاوه بردانش آموختگی در رشته مکانیک دو جلد کتاب ارزشمند بهبود 《راندمان انرژی و فرصت های صرفه جویی در صنعت داروسازی 》و《 بهینه سازی سیستم های بخار》 را تالیف و منتشر کرده است و علاوه بر آن چند دوره پژوهشگر نمونه در حوزه صنعت و رسانه بود. او سالها مدیر فنی و مهندسی صنایع داروسازی شهید قاضی طباطبایی و در بسط و توسعه صنعت داروسازی در شهر صنعتی تبریز پیشگام بود.زنده یاد وحیدی آذر همچنین از فعالان محیط زیست و توسعه گردشگری بومی، با تهیه و انتشار چندین هزار قطعه عکس از طبیعت آذربایجان و گلهای وحشی کوه‌های آذربایجان و عینالی،در شبکه های اجتماعی و رسانه های بين المللي نیز آوازه ای بلند داشت و انعکاس بخشی از این آثار و فعالیت‌ها در کمیته گردشگری خانه توسعه اذربایجان و رسانه های ملی و محلی و نمایشگاه‌ها با استقبال اهل هنر،فرهنگ و رسانه مواجه شده بود.وی از اعضای فعال کمیته گردشگری و کارگروه نقش آذربایجان در توسعه ملی خانه توسعه اذربایجان و در نشست زمستان سال گذشته با ارایه تحقیق میدانی از آخرین وضعیت مجتمع ربع رشیدی تبریز با اسناد تاریخی مورد تمجید میراث فرهنگی استان قرار گرفت.
روزنامه ساقی آذربایجان در گذشت این فعال فرهنگی و رسانه ای و مرد کار وتلاش را به خانواده معزی و جامعه مطبوعاتی آذربایجان تسلیت می گوید .

About Author